Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

може да замерим една 1.7 с една 1.8 да видим за какво иде реч след 18 години
    155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Небих казал най-добрата или,нещо от сорта, по-скоро смея да твърдя че е в доста добро състояние и с един доста добър мотор и екстри. Иначе в Бг има доста доста добри 155ци в наистина завидно състояние,но малко хора си продават колите които сав "фенски "здрав вид. Моята си има кусури,които съм описал, а за поддръжката мога да кажа че е на кантар с 8в мотора.щ, спрямо 156 си е смешно евтина.
      На колегата,който търси кола ще кажа,чее важно да е поддържана правилно и пазена,а не някои скрап. Такава кола се купува първо с отваряне на очите и второ със сърце,грабнелите ,значи е твоята кола.
      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Колегата може да дойде до Бургас да види моята и ако иска да ми пише на лични.

Comment

гледай и избери кола на която ще се возиш а не някой пропаднал боклук и после да се чудиш от къде да го почнеш по добре дай някой лев отгоре но да си спокоен а подръжката на 16к не е много скъпа стига да е пазена.ще минеш само с едно обслужване и газ.нещо са те наплашили твоите приятели
          sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

сигурно това с "по-скъпото" обслужване е било преди 5-10г. сега вече е доста стара кола и според мен цените са и нормални...
            155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение
              сигурно това с "по-скъпото" обслужване е било преди 5-10г. сега вече е доста стара кола и според мен цените са и нормални...
              за мен цените са нормални не са некви фантастично високи а и мотора като и е ок няма да има проблеми
              sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

В интерес на истината 146цата ми беше 16в и само добро съм видял с нея за 3 години
                155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

И аз съм готов винаги да сложа с черпачето на всяка 1.7 и 1.6 155ца.
                  Убеден съм, че колата ми върви много повече от тези два мотора.
                  155 1.8 8v върви точно колкото 156 1.8 16v. главно заради по-късата кутия и по-малкото килограми. (скоро ги сравнявахме с един приятел)
                  А за тези екземпляри които са без климатик не мислите ли, че също оказват влияние в динамиката? Моята е именно такава.
                  Now: 156 2.5 V6 24V
                  Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                    И аз съм готов винаги да сложа с черпачето на всяка 1.7 и 1.6 155ца.
                    Убеден съм, че колата ми върви много повече от тези два мотора.
                    155 1.8 8v върви точно колкото 156 1.8 16v. главно заради по-късата кутия и по-малкото килограми. (скоро ги сравнявахме с един приятел)
                    А за тези екземпляри които са без климатик не мислите ли, че също оказват влияние в динамиката? Моята е именно такава.
                    Климатика ще оказва влияние ако е пуснат докато се гониш с някои иначе...
                    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

И иначе също, а ако се премине и на рейка без хидравлика от типо наистина се усещат ншкой друг кон

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                        И иначе също, а ако се премине и на рейка без хидравлика от типо наистина се усещат ншкой друг кон
                        И как ще се усети разликата (климатичната) ако компресора нее със зацепен електросъединител!? Разликата в килограмите на шофьорите може да е по-голяма от всички компоненти от климатичната инсталация (или дори това дали колата е с пълен резервоар или не е по-голям +-)...
                        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Е колкоконе да качва премахването на хидр. помпа?Сигурно не повече от 3. Навярно затова Темпра 1.4 не се предлага с хидравлика, или поне кабураторната 78 к.с. - да не умре съвсем. Волана и не е въобще тежък, ама паркирането на кола с хидравлика е доста по-кеф, така че според мен не си струва.
                          1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Истината е че тия гонки вече 1.6 16в срещу 1.7 или 1.8 пък 8клапана и бла бла, вече изобщо не са актуални....тъй като колите наистина всичките са много стари и 156ците и 155ците.... Та всеки резултат ще е въпрос на състояние, а не на нещо реално
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

Стари,но лачени,Венци ))

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                                Истината е че тия гонки вече 1.6 16в срещу 1.7 или 1.8 пък 8клапана и бла бла, вече изобщо не са актуални....тъй като колите наистина всичките са много стари и 156ците и 155ците.... Та всеки резултат ще е въпрос на състояние, а не на нещо реално
                                Точно така и да ти доразвия тезата, гонки с 155 ци е като да фанеш некоя баба и да я караш да тича на Олимпиадата
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X